Судски буџет [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Судски буџет

Година
Опис Година Преземање
Одлука за спроведување групни јавни набавки за единките корисници на судската власт за 2019 година
2019
Одлука за овластување на Претседателот на Судскиот буџетски совет да врши пренамена на средства за 2019 година
2019
Одлука за усвојување на Годишна програма за капитални расходи од буџет-Судска власт за 2019 година
2019
Одлуки за пренамена на средства за раздел 29010-Судска власт за програма 20 и програма 30
2019
Одлука за распределба на средствата од Буџетот на судската власт за 2019 година за сметка 603-637
2019

Најнови вести


Сите вести