Судски буџет [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Судски буџет

Година
Опис Година Преземање
Одлуки за пренамена на средства за раздел 29010-Судска власт за програма 20 и програма 30
2019
Одлука за распределба на средствата од Буџетот на судската власт за 2019 година за сметка 603-637
2019
Соопштение од 127-та седница одржана на ден 18.01.2019 година
Судскиот буџетски совет (СБС) на 127-та седница одржана на ден 18.01.2019 година разгледуваше повеќе точки по кои донесе повеќе одлуки, заклучоци, информации, одговори на доставени барања од единки корисници и вработени во судската власт и барања од СБС до единки корисници, меѓу кои:
2019
Годишна сметка на Судска власт на РМ за сметка 696 - депозити за 2018 година
2019
Годишна сметка на Судска власт на РМ за сметка 631 -самофинансирање за 2018 година
2019

Најнови вести

 • Соопштение од 326-та седница одржана на ден 13.12.2019 година

  Соопштенија за јавност  | 13.12.2019
  Судскиот совет на Република Северна Македонија известува дека на 326-та седница одржана на ден 13.12.2019 година, одлучи за следното... [повеќе]
 • Информација

  Соопштенија за јавност  | 12.12.2019
  Во рамки на ИПА проектот „Подршка на правосудниот процес во реформскиот сектор“ подржан од Европската унија, Судскиот совет на РСМ на 5 и 6 декември одржа работилница... [повеќе]
 • Информација

  Соопштенија за јавност  | 03.12.2019
  Во рамки на проектот „Посета на Државни институции“ основното училиште “Никола Вапцаров“ од Скопје го посети Судскиот совет на Република Северна Македонија... [повеќе]

Сите вести