Судски буџет [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Судски буџет

Година
Опис Година Преземање
Одлука за распределба на средствата од Буџетот на РСМ за 2020 година за раздел 29010, програма 20 за сметка 631
2020
Одлука за конечна годишна распределба на Буџетот на РСМ за раздел 29010, програма 20 за сметка 631
2020
Одлука за конечна годишна распределба на Буџетот на РСМ за раздел 29010, програма 20 за сметка 603/637
2020
Одлука за Изменување на одлуката за спроведување групни јавни набавки во Судска власт зан 2020 година
2020
Одлука за обезбедување средства за исплата на додатоци на плата за месец јануари 2020 година
2020