Lajmërime [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajmërime

Titull
lloj Advertisment
Data
-

17.03.2023 | Kryetari i gjykatës
Zgjedhjen e Kryetarit në Gjykatën Themelore Berovë, Gjykatën Themelore Krushevë dhe Gjykatën Themelore Prilep

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut në bazë të nenit 47 paragrafi 5 nga Ligji për Gjykatat (“Gazeta Zyrtare e RM” nr.58/06, 35/08, 150/10, 83/18 dhe 198/18 dhe “Gazeta Zyrtare e RMV” nr.96/19), publikonë:


I parë < 1 > I fundit