Kumtesë nga seancën e 434-të URGJENTE të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e mbajtur me datë 14.03.2023. [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë nga seancën e 434-të URGJENTE të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e mbajtur me datë 14.03.2023.

Njoftim për opinionin  |  14 Mar 2023

 KUMTESË


Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut informon se  në senacën e 434-të URGJENTE e mbajtur me datë 14.03.2023 vendosi si në vijim:


    1.Është shqyrtuar Kërkesa për nominimin e kandidatit për gjyqtar në Gjykatën Penale Ndërkombëtare i është dhënë mbështetje të nominimit për Mirjana Lazarova Trajkovska, gjyqtare në Gjykatën Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe

    2.Është diskutuar për shkresat e dorëzuara nga ana e Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe është vendosur që shkresat nga lëndët të mos dorëzohen deri te Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut.