Kumtesë nga seancën e 453-të URHJENTE të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e mbajtir më 06.09.2023 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë nga seancën e 453-të URHJENTE të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e mbajtir më 06.09.2023

Njoftim për opinionin  |  6 Sht 2023

 

KUMTESË


Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut informon se  në senacën 453-të URGJENTE e mbajtur më 06.09.2023 vendosi si në vijim:


Solli vendim për dërgim të përkohëshëm të gjyqtarve pët kryerjen e funksionit gjyqësor në gjykatë tjetër nga 06.09.2023 për një periudhë prej 1(një) vitë nga dita e dërgimit.


- Në Gjykatën Themelore Berovë është deliguar gjyqtari Billjana Ivanova e zgjedhur në Gjykatën Themelore Strumicë;


- Në Gjykatën Themelore Dellçevë është deliguar gjyqtari Kostadin Gjorgjiev nga Gjykata Themelore Strumicë;


- Në Gjykatën Themelore Kërçovë janë deliguar gjyqtarët Ahmed Idrizi nga Gjykata Themelore Penale-Shkup dhe Andrea Apostollska Mallinovska nga Gjykata Themelore civile-Shkup;


- Në Gjykatën Themelore Kumanovë është deliguar gjyqtari Maja Katalliniq nga Gjykata Themelore Civile-Shkup;


- Në Gjykatën Themelore Prilep janë deliguar gjyqtarët Kirill Georgiev nga Gjykata Themelore Penale-Shkup,Frosina Stojanosk nga Gjykata Themelore Penale-Shkup dhe Ivan Kolevski nga Gjykata Themelore Manastir;


- Në Gjykatën Themelore Strugë janë deliguar gjyqtarët, Pajtim Mashkulli nga Gjykata Themelore Civile-Shkup dhe Jordan Jordanov nga Gjykata Themelore Civile –Shkup.