Kumtesë për seancën e 416-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 27.09.2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë për seancën e 416-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 27.09.2022

Njoftim për opinionin  |  21 Sht 2022

KUMTESË


Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut dë të mbajë seancë me datë 27.09.2022 (e martë) me fillim në ora 10,30 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut me këtë:


REND  DITE


Për seancën e 416-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së  Veriut do të mbahet me 27.09.2022 me fillim në ora 10,30
1.Mitatim të:
-Procesverbalit nga seanca e 401-të e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga data 28.04.2022 ;
-Procesverbalit nga seanca e 402-të e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga data 17.05.2022;
-Procesverbalit nga seanca e 403-të e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga data 19.05.2022;
-Procesverbalit nga seanca e 404-të e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga data 31.05.2022;
-Procesverbalit nga seanca e 405-të e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga data 08.06.2022;
-Procesverbalit nga seanca e 406-të e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga data 29.06.2022;
-Procesverbalit nga seanca e 407-të e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga data 01.07.2022;
-Procesverbalit nga seanca e 408-të e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga data 07.07.2022;
-Procesverbalit nga seanca e 409-të e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga data 11.07.2022;

-Procesverbalit nga seanca e 411-të e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga data 09.08.2022;
-Procesverbalit nga seanca e 414-të e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, nga data 31.08.2022;
2.Sjellja e vendimit për zgjedhjene e gjykatësve porotë në Gjykatën Themelore Gostivar.
3.Shqyrtimi i Raporteve për punën e gjykatave për tremujorin e dytë për vitin 2022
4.Sjellja e vendimit për ndërprerjen e funksionit gjykatës për gjyqtarët për shkak të plotësimit të kushteve për pension pleqërie.
5.Shqyrtimi i kërkesës për udhëtim të përkohëshëm në Gjykatën Themelore Negotinë;
6.Shqyrtimi i Regulloreve në parputhje me Ligjin për mbrotjen e të dhënave personale.
7.Vendimmarje për kërkesën për përjashtim nga parashtresa.
8.Vendimmarje për kërkesë të dërguar për shpenzime.
9.Vendimmarje për njoftimin e gjendjes faktike të vërtetuar me kërkesë për ngritjen e procedurës së përgjegjësisë së gjyqtarit/kryetar të gjykatës;
10.Diskutim për Raportet për konstatimin e gjendjes faktike për kërkesat për   ngritjen e procedurës së përgjegjësisë së gjyqtarit/kryetar të gjykatës;
11. Formimi i Komisionev informues për kërkesat e paraqitura për ngritjen e procedurës së përgjegjësisë së gjyqtarit/kryetar të gjykatës dhe Sjellja e vendimit për ndryshim dhe plotësim të vendimeve për formimin e Komisionev.
12.Diskutim për parashteresat dhe ankesat nga qytetarër dhe personat juridik për punën e gjykatësve/kryetar gjykate dhe gjykatave, të dorëzuar te Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut edhe atë:

UPP nr.252/22, 264/22, 276/22, 277/22, 299/22, 312/22;

UPP nr.193/22, 249/22, 262/22, 273/22, 286/22, 295/22, 305/22, 315/22, 330/22;

UPP nr.15/22, 52/22, 57/22, 144/22, 190/22, 208/22, 220/22, 232/22, 260/22, 309/22;

UPP nr.187/22, 226/22, 240/22, 250/22, 263/22, 308/22;

UPP nr. 178/22, 223/22, 247/22, 259/22, 270/22, 283/22, 296/22, 304/22;

UPP nr.278/22, 241/22, 254/22, 266/22, 290/22, 297/22, 306/22, 314/22;

UPP nr.508/21, 519/21, 62/22, 103/22, 112/22, 234/22, 246/22, 258/22, 282/22, 302/22;

UPP nr.85/22, 269/22, 280/22, 285/22, 292/22, 303/22, 313/22, 324/22;

UPP nr.175/22, 224/22, 239/22, 248/22, 261/22, 281/22, 284/22, 298/22, 307/22, 316/22.
13.Të ndryshme