Kumtesë nga seance e 348-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 29.09.2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë nga seance e 348-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 29.09.2020

Njoftim për opinionin  |  23 Sht 2020

KUMTESË


Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë seancë me datë 29.09.2020 (e martë) me fillim në ora 10,00 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut me këtë:


REND  DITE


Seanca e 348-të e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet më datë 29.09.2020 me fillim në ora 10,00 .

1.Sjellja e Vendimit për formimin e komisionit për rangimin dhe zbatimin e intervistës me kandidatët e Akademisë për Gjykatës dhe Prokuror Publik.


2.Propozim deri te Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut për një kandidatë për zgjedhjen e gjykatësit në Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Maqedonisë së Veriut nga radhët e gjykatësve.


3.Diskutim për parashteresat dhe ankesat nga qytetarër dhe personat juridik për punën e gjykatësve/kryetar e gjykatave dhe gjykatësve, të dorëzuar te Këshilli Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut edhe atë:


• UPP.nr.441/19, 555/19, 565/19, 3/20, 86/20, 306/20;
• UPP.nr.467/19, 481/19, 537/19, 47/20, 60/20, 72/20, 90/20, 120/20, 127/20, 167/20;
• UPP.nr.506/19, 15/20, 48/20, 219/20, 248/20, 254/20, 284/20;
• UPP.nr.193/20, 240/20, 263/20, 272/20, 283/20, 295/20, 305/20;
• UPP.nr.303/19, 382/19, 524/19, 97/20, 164/20, 179/20, 190/20, 204/20, 225/20, 241/20;
• UPP.nr.569/19, 153/20, 170/20, 220/20, 235/20, 244/20, 255/20, 285/20, 293/20, 303/20;
• UPP.nr.440/19, 479/19, 7/20, 17/20, 24/20, 44/20, 83/20, 115/20, 125/20, 137/20, 174/20, 197/20;
• UPP.nr.13/20, 135/20, 146/20, 172/20, 187/20, 210/20, 221/20, 236/20, 247/20, 551/20;
• UPP.nr.814/18, 581/19, 194/20, 213/20, 230/20, 238/20, 249/20, 259/20, 269/20, 278/20.


4. Formimi i komisionit për informimin e sjelljeve të kërkesave për ngritjen e procedures për vertetimin e përgjegjësisë së gjykatësit-kryetar gjykate.


5. Veprime për lëndët për vërtetimin e përgjegjësisë për gjykatësin/kryetar gjykate.


6.Të ndrshme