Соопштение за 358-та седница на Судски совет на РСМ - 29.12.2020 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за 358-та седница на Судски совет на РСМ - 29.12.2020 година

Соопштенија за јавност  |  23.12.2020

СООПШТЕНИЕ


Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи седница на ден 29.12.2020 година (вторник) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:


Д Н Е В Е Н    Р Е Д

За 358-та седница на Судскиот совет на РСМ за ден 29.12.2020 година, со почеток во 10,00 часот

1.    Расправа по претставките и поплаките од граѓаните и правните лица за работата на судиите, претседателите на судовите и судовите, поднесени до Судскиот совет на Република Северна Македонија и тоа:

 • Упп бр. 297/20, 451/20, 462/20;
 • Упп бр. 393/20, 402/20, 423/20, 489/20;
 • Упп бр. 211/20, 223/20, 370/20, 380/20, 400/20, 422/20, 466/20, 468/20;
 • Упп бр.523/19, 55/20, 282/20, 316/20, 364/20, 491/20;
 • Упп бр. 275/20, 406/20, 412/20, 421/20, 432/20, 442/20, 464/20, 488/20
 • Упп бр. 387/20, 407/20, 418/20, 454/20, 469/20;
 • Упп бр. 368/20, 381/20, 401/20, 420/20, 431/20, 441/20, 449/20;
 • Упп бр. 302/20, 362/20, 383/20, 403/20, 413/20, 433/20, 453/20;
 • Упп бр. 6/20, 351/20, 384/20, 425/20, 436/20, 446/20, 457/20, 478/20, 480/20;
 • Упп бр.378/20, 419/20, 439/20.


2.    Разно.