Kumtesë për seancën e 401-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 28.04.2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë për seancën e 401-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 28.04.2022

Njoftim për opinionin  |  20 Pri 2022

KUMTESË

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut dë të mbajë seancë me 28.04.2022 (e enjte) me fillim në ora 10,00 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

REND  DITE

Seanca e 401-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 28.04.2022 me fillim në ora 10,00

1.Diskutim për parashteresat dhe ankesat nga qytetarër dhe personat juridik për punën e gjykatësve/kryetar gjykate dhe gjykatave, të dorëzuar te Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut edhe atë:

-UPP nr. 84/22, 110/22, 143/22, 154/22, 166/22;                                                                     

-UPP nr. 78/22, 116/22, 141/22, 164/22, 177/22;                                                                   

-UPP nr. 10/22, 70/22, 81/22, 95/22, 108/22, 121/22, 134/22, 147/22, 171/22, 182/22;                                                                                                                                     

-UPP nr. 79/22, 117/22, 146/22, 158/22;                                                                                   

-UPP nr. 586/21, 610/21, 64/22, 77/22, 89/22, 157/22;                                                                        

-UPP nr. 106/22, 118/22, 136/22, 152/22, 163/22, 176/22;                                                               

-UPP nr. 107/22, 145/22, 156/22, 173/22, 185/22;                                                                                                                                                                                         

-UPP nr. 624/21, 37/22, 49/22, 75/22, 88/22, 161/22;

-UPP nr. 160/22, 184/22;                                                                                   

-UPP nr. 114/22, 126/22, 140/22, 151/22, 162/22.

2.Sjella e vendimit përdërgim të përkohshëm të gjyqtarit për të kryer funksionin gjyqësor në një gjykatë tjetër;

3.Shqyrtimi i kërkesës për mendim nga Gjykata Themelore Penale Shkup;

4.Të ndryshme.