Соопштение за ИТНА 434-та седница на Судскиот совет на РСМ - 14.03.2023 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за ИТНА 434-та седница на Судскиот совет на РСМ - 14.03.2023 година

Соопштенија за јавност  |  14.3.2023

СООПШТЕНИЕ


Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи  ИТНА седница на ден 14.03.2023 година (вторник) со почеток во 13,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:


Д Н Е В Е Н    Р Е Д


За 434-та итна седница на Судскиот совет на РСМ за ден  14.03.2023 година, со почеток во 13,00 часот


    1.Разгледување на Барање за номинација на кандидат за судија во Меѓународен кривичен суд;

    2.Расправа и одлучување по доставени дописи од Врховниот суд на Република Северна Македонија и

    3. Разно.