Kumtesë për seancën e 391 të Këshillti Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, e cila do të mbahet me datë 29.12.2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë për seancën e 391 të Këshillti Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, e cila do të mbahet me datë 29.12.2021

Njoftim për opinionin  |  24 Dhj 2021

KUMTESË

 

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut dë të mbajë seancë me datë 29.12.2021 (e mërkurë) me fillim në ora 10,30 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

REND  DITE

Seanca e 391 të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet më datë 29.12.2021 me fillim në ora 10,30

1.Diskutim për parashteresat dhe ankesat nga qytetarër dhe personat juridik për punën e gjykatësve/kryetar gjykate dhe gjykatave, të dorëzuar te Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut edhe atë:

-UPP nr.588/21, UPP nr.600/21, UPP nr.612/21,UPP nr.623/21,UPP nr. 633/21;

-UPP nr.618/21, UPP nr.629/21,UPP nr.641/21, UPP nr.654/21;

-UPP nr.507/20, UPP nr.398/21, UPP nr.573/21,UPP nr.581/21,UPP nr.596/21,

 UPP nr.606/21, UPP nr.630/21, UPP nr.655/21;

-UPP nr.574/21,  UPP nr.585/21, UPP nr.608/21, UPP nr.627/21, UPP.nr.638/21;

-UPP nr.518/21, UPP nr.576/21, UPP nr.645/21;

-UPP nr.490/21, UPP nr.510/21, UPP nr.569/21, UPP nr.601/21,UPP nr.614/21, UPP nr.625/21;

-UPP nr.465/21, UPP nr.495/21, UPP nr.544/21, UPP nr.568/21,UPP nr.582/21, UPP nr.592/21, UPP nr.603/21, UPP nr.615/21, UPP nr.637/21;

-UPP nr.543/21, UPP nr.583/21,UPP nr.591/21, UPP nr.620/21, UPP.nr.631/21, UPP nr.662/21;

-UPP nr.590/21, UPP nr.613/21, UPP nr.635/21;

-UPP nr.527/21, UPP nr.598/21,UPP nr.609/21,UPP nr.621/21,UPP nr.632/21;

 

2. Të ndryshme