Kumtesë për seancën e 402-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 17.05.2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë për seancën e 402-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 17.05.2022

Njoftim për opinionin  |  11 Maj 2022

                                                                  KUMTESË

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut dë të mbajë seancë me 17.05.2022 (e martë) me fillim në ora 10,00 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

REND  DITE

Për seancën e 402-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 17.05.2022 me fillim në ora 10,00

1.Miratim të:

-Procesverbalit nga seanca e 393-të e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, datë 21.01.2022 dhe vazhdimi nga 31.01.2022;

2.Raport i komisionit për rangimin e kandidatëve për zgjedhjen e gjykatësve në Gjykatën Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut;

3.Raport i komisionit për rangimin e kandidatëve për zgjedhjen e gjykatësve në Gjykatë e lartë, për zgjedhjen e gjykatësve në Gjykatën e Apelit Shkup.

4.Raport i komisionit për rangimin e kandidatëve për zgjedhjen e gjykatësve në Gjykatë e lartë, për zgjedhjen e gjykatësve në Gjykatën e Apelit Gostivar.

5.Raport i komisionit për shqyrtimin e Fletëparaqitjeve dhe dokumentët e nevojshëme, për zgjedhjen e gjykatësve në Gjykatën Themelore Penale-Shkup;

6.Raport i komisionit për shqyrtimin e Fletëparaqitjeve dhe dokumentët e nevojshëme, për zgjedhjen e gjykatësve në Gjykatën Themelore Shtip;

7.Raport i komisionit për shqyrtimin e Fletëparaqitjeve dhe dokumentët e nevojshëme, për zgjedhjen e kryetarit të Gjykatës Themelore Penale-Shkup;

8.Raporti i komisionit për shqyrtimin e Fletëkërkesave dhe dokumentacionin e nevojshëm, për zgjedhjen e kryetarit të Gjykatës Themelore Tetovë;

9.Raporti i komisionit për shqyrtimin e Fletëkërkesave dhe dokumentacionin e nevojshëm, për zgjedhjen e kryetarit të Gjykatës Themelore Kumanovë;

10.Raporti i komisionit për shqyrtimin e Fletëkërkesave dhe dokumentacionin e nevojshëm, për zgjedhjen e kryetarit të Gjykatës Themelore Vinic;

11. Raporti i komisionit për shqyrtimin e Fletëkërkesave dhe dokumentacionin e nevojshëm, për zgjedhjen e kryetarit të Gjykatës Themelore Berovë;

12. Raporti i komisionit për shqyrtimin e Fletëkërkesave dhe dokumentacionin e nevojshëm, për zgjedhjen e kryetarit të Gjykatës Themelore Resnjë.

13.Të ndryshme.