Kumtesë për seancën e 369-të të Këshillit Gjyqësot të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 12.04.2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë për seancën e 369-të të Këshillit Gjyqësot të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 12.04.2021

Njoftim për opinionin  |  6 Pri 2021

KUMTESË

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë seancë me datë 12.04.2021 (e hënë) në fillim në ora 10,00 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut me këtë:

REND  DITE

Për seancën e 369-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet më datë 12.04.2021 me fillim në ora 10,00

 

1.Miratim :

-Procesverbalit nga seanca e 364-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nga data 24.02.2021.

-Procesverbalit nga seanca e 365-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nga data 26.02.2021.

2.Sjellja e një vendimi për pezullimin e funksionit gjyqësor, për emërimin e kryetarit të përkohëshëm në Gjykatën Themelore Dibër si dhe Publikimi i Shpalljes për zgjedhjen e kryetarit të Gjykatës Themelore Dibër.

3.Sjellja e Vendimit për ndërprerjen e gjykatësve –porotë në Gjykatën Themelore Tetovë dhe Gjykatën Themelore Civile Shkup.

4.Sjellja e vendimit për kërkesën e paraqitue nga gjyqëtari për kompenzim e shpenzimeve të udhëtimit.

5.Shqyrtimi dhe notimi i raportit vjetor për punën e gjykatave në Republikën e Maqedonisë së Veriut për vitin 2020.

6.Diskutim për raportet e Komisioneve raportues për kërkesën e dorëzuar për vërtetimin e përgjegjësisë së gjykatësit/kryetar gjykate.

7.Formimi i Komisionit Raportues për kërkesën e dhënë për ngritjen e procedurës së përgjegjësisë për vërtetimin e përgjegjësisë së gjykatësit /kryetar gjykate.

8.Të ndryshme.