Kumtesë për seancën e 420-të urgjente të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut ee cila do të mbahe me datë 24.11.2022. [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë për seancën e 420-të urgjente të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut ee cila do të mbahe me datë 24.11.2022.

Njoftim për opinionin  |  22 Nën 2022

KUMTESË

 

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriutdo të mbajë seancë URGJENTE me datë 24.11.2022 (e enjte ) me fillim në ora 13,00 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut me këtë:

 

REND  DITE

 

Për seancën e 420-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut për datën 24.11.2022 me fillim në ora 13,00

 

1.Sjella e vendimit për përcaktimin e U D për kryetarë të Gjykatës Apelit Shkup.

2. Nominimi nga kërkesat e dorëzuara nga Akademia për Gjykatës dhe Prokuror Publikë.

 3. Sjellja e vendimit për ndërprerjen e funksionit gjykatës për shkak të plotësimit të kushteve për pension pleqërie.

4. Të ndryshme.