Соопштение за 353-та седница на Судски совет на РСМ - 23.11.2020 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за 353-та седница на Судски совет на РСМ - 23.11.2020 година

Соопштенија за јавност  |  17.11.2020

 

СООПШТЕНИЕ

     Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи седница на ден 23.11.2020 година (понеделник) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:

Д Н Е В Е Н    Р Е Д

 

За 353-та седница на Судскиот совет на РСМ за ден 23.11.2020 година, со почеток во 10,00 часот

  1. Усвојување на:
  • Записник од 348-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од 29.09.2020 година и 30.09.2020 година.
  • Записник од 351-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од 3.11.2020 година.
  1. Донесување на Одлука за утврдување на престанок на судиска функција, поради исполнување на услови за старосна пензија.
  2. Разгледување на Извештаите од извршените работни посети во судовите во Република Северна Македoнија.
  3. Разгледување на извештаите за застарени предмети и стари нерешени предмети во судовите во Република Северна Македонија.
  4. Разно.