Kumtesë për seancën e 390-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 27.12.2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë për seancën e 390-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 27.12.2021

Njoftim për opinionin  |  20 Dhj 2021

 

 

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut dë të mbajë seancë me datë 27.12.2021 (e hënë) me fillim në ora 10,30 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.
 

REND  DITE

Seanca e 390-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet më datë 27.12.2021 me fillim në ora 10,30

 

1.Miratimi i:

-Procesverbalit nga seance 387-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nga data 16.11.2021;

-Procesverbalit nga seance 388-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nga data 29.11.2021;

 

2.Sjellja e vendimit për ndërprerjen e funksionit gjykatës porotë në Gjykatën e Apelit Shtip dhe Gjykatën Themelore Kriva Pallankë;

 

3.Sjellja e vendimit për zgjedhjen e gjykatësve porotë në Gjykatën Apelit Shtip;

 

4.Shqyrtimi dhe vlersimi i Raporteve të gjykatave pët tremujorin e tretë të vitit 2021;

 

5.Shqyrtimi dhe miratimi i Propozim Programës për punën të Këshillit Gjyqësor të Republiksës së Maqedonisë së Veriut për vitin 2022;

 

6.Shqyrtimi dhe miratimi i Propozim Planit Intern për përcjelljen dhe vlersimin të punës të gjykatave, gjykatësve dhe kryetarve të gjykatave për vitin 2022;

 

7. Shqyrtimi dhe miratimi i Propozimit Planit vjetor për menaxhimin e lëvizjes së lëndëve në gjykatat e RMV:

 

8.Formimi i Komisionit Raportues në bazë të kërkesave të dorëzuara për ngritjen e procedurës për vërtetimin e përgjegjësisë të gjykatësit /kryetar gjykate dhe
 

9. Të ndryshme.