Home [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Најнови вести

 • Announcements  | Feb 12, 2019 | 

  СООПШТЕНИЕ

  Претседателот на Врховниот суд на Република Македонија, Јово Вангеловски, на 12 февруари 2019 година, оствари средба со претседателите на сите судови во Република Македонија. На средбата беа присутни и претседателот на Судскиот буџетски совет, г-н Зоран Караџовски и претседателот на Здружението на судиите на Република Македонија, д-р Џемали Саити. [повеќе]
 • Announcements  | Feb 8, 2019 | 

  Средба со амбасадорот на Јапонија во Република Македонија

  Претседателот на Врховниот суд на Република Македонија, Јово Вангеловски, на 08.02.2019 година, во просториите на Врховниот суд на Република Македонија, оствари средба со Н.Е. г-ѓа Кеико Ханеда, амбасадор на Јапонија во Република Македонија. [повеќе]
 • News  | Feb 7, 2019 | 

  Конечна ранг листа

  Конечна ранг листа по Оглас бр.2/2018 за вработување на судски службеници. [повеќе]
 • News  | Feb 7, 2019 | 

  Записник од испитот за судски службеник

  Записник од испитот за судски службеник по Оглас бр.2/2018 за вработување на еден судски службеник на работно место советник за јавни набавки, еден судски службеник за работно место самостоен судски референт - сметководител и еден судски службеник за работно место виш судски референт - економ. [повеќе]
 • News  | Jan 30, 2019 | 

  Ранг листа од административна селекција за Оглас бр.2/2018

  Ранг листата од административната селекција за Оглас бр.2/2018 за вработување на еден судски службеник на работно место советник за јавни набавки, еден судски службеник за работно место самостоен судски референт - сметководител и еден судски службеник за работно место виш судски референт - економ. [повеќе]

Сите вести

Decision search

Court
Case number
Date
_