Shtëpi [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Të rejat e fundit

 • Njoftim për opinionin  | 24 Sht 2021 | 

  Njoftim për mbajtjen e seancës publike për lëndën Vkzh2.nr.24/2021

  Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 13.10.2021 (e mërkurë), me fillim në ora 12,00, do të mbajë seancë publike për lëndën Vkzh2.nr.24/2021, në sallën e Seancave të përgjithshme, në katin e V. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 24 Sht 2021 | 

  Njoftim për mbajtjen e seancës publike për lëndën Vkzh2.nr.25/2021

  Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 13.10.2021 (e mërkurë), me fillim në ora 10,00, do të mbajë seancë publike, në sallën e Seancave të përgjithshme, në katin e V. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 22 Sht 2021 | 

  Njoftim për seancën publike, të mbajtur për lëndën Vkzh1.nr.31/2021

  Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 22.09.2021, pas seancës publike, të mbajtur për lëndën Vkzh1.nr.31/2021, miratoi vendim, me të cilin i refuzoi si të pa baza ankesat e të akuzuarit D.R. nga Strumica, të deklaruar përmes mbrojtësit të tij, dhe të akuzuarit D.S. nga Shkupi, të deklaruar përmes mbrojtësit të tij, ndërsa aktvendimin ankimor të Gjykatës së apelit Shkup, KSZH.nr.456/21 nga 01.09.2021 e konfirmoi. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 21 Sht 2021 | 

  Njoftim për publikun

  Më 21 shtator të vitit 2021 , në lokalet e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, u mbajt takim i Kryetares së Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, gjyqtares Besa Ademi dhe shefes së Kabinetit Mr. Lidija Tanevska Jadrovska me përfaqësues nga Qendra për hulumtime dhe analiza juridike, Z. Zharko Haxhi – Zafirov dhe Znj. Gorica Naxhinska. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 20 Sht 2021 | 

  Njoftim për mbajtjen e Seancës së Sektorit të veprave civile

  Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë Seancë elektronike, të Sektorit të veprave civile përmes platformës ZOOM, më 27.09.2021 (e hënë), me fillim në ora 12,00, me propozim: [më shumë]

Të gjitha lajmet

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_