Njoftim për publikun [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim për publikun

Njoftim për opinionin  |  7 Pri 2021
Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut më 07.04.2021 (e mërkurë), mbajti Seancë të përgjithshme, në të cilën u propozua dhe u pranua rendi i ditës si vijon:
  1. Shqyrtimi për iniciativën e parashtruar nga Kryetarja e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, për përcaktim të qëndrimit parimor lidhur me mënyrën e veprimit me lëndët nga të gjitha sferat, për të cilat gjykata e përbërë nga këshilli, pas këshillimit dhe të votimit ka marrë vendim, ndërsa pas kësaj kryetarit të këshillit ose anëtarit të këshillit i pushon funksioni gjyqtar sipas nenit 73 të Ligjit për gjykatat ose është shkarkuar në bazë të nenit 74 të këtij Ligji.
  1. Dhënia e mendimit për propozim Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit penal të dorëzuar nga Ministria e drejtësisë.

     Pas seancës së mbajtur lidhur me pikën e parë të rendit të ditës, Seanca e përgjithshme e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, miratoi vendim për përgatitje të planit për qëndrim parimor.

     Seanca e përgjithshme lidhur me pikën e dytë të rendit të ditës dha mendim pozitiv për tekstin e propozim Ligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Kodit penal, me shënime të cilat do të dorëzohen në Ministrinë e Drejtësisë.

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_