ЈАВЕН ПОВИК [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ПОВИК

News  |  Dec 11, 2020
Врховениот суд на Република Северна Македонија објавува ЈАВЕН ПОВИК 03Су.бр.710/20-2 од 11.12.2020 година Со Одлука бр. 44-9134/1 од 03.11.2020 година објавена во Службен весник на РСМ бр. 264/2020, Владата на Република Северна Македонија даде согласност на Врховниот суд на Република Северна Македонија за спроведување постапка за избор на правно лице кое врши дејност или поседува дозвола за собирање и/или транспортирање, преработка, рециклирање и уништување на отпад на движните ствари - информатичка опрема кои се дотраени, неупотребливи и технички застарени.
Целосниот текст на јавниот повик може да се преземе на следниот линк

Јавен повик


Листата на движните ствари може да ја преземете на следниот линк
 
   


Decision search

Court
Case number
Date
_