THIRRJE PUBLIKE [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

THIRRJE PUBLIKE

Risi  |  11 Dhj 2020
Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut publikon THIRRJE PUBLIKE 03Su.nr.710/20-2 nga 11.12.2020 Me Vendim nr.44-9134/1 nga 03.11.2020 të publikuar në Gazetën zyrtare të RMV nr.264/2020, Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi pëlqim që Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut të realizojë zbatimin e procedurës për zgjedhje të personit juridik i cili kryen veprimtari ose posedon leje për grumbullimin dhe/ose transportimin, përpunimin, riciklimin dhe asgjësimin e mbeturinave të sendeve të tundshme – pajisjeve informatike të cilat janë të vjetra, që nuk përdoren dhe teknikisht të vjetruara.

Teksti i plotë i thirrjes publike mund të shkarkohet në linkun vijues

Thirrje publike

Lista e sendeve të tundshme mund të shkarkohet në linkun vijues

Lista e sendeve të tundshme

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_