Rezultate nga provimi i realizuar per nepunes gjyqesor per Shpallje publike nr.2/2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Rezultate nga provimi i realizuar per nepunes gjyqesor per Shpallje publike nr.2/2020

Risi  |  14 Dhj 2020
Rezultate nga provimi i realizuar për nëpunës gjyqësor për Shpalljen publike nr.2/2020 për vendin e punës Këshilltarë i pavarur gjyqësor – Kategoria B, niveli B1 – 1 (një) realizues

 

Listat- shtojcat nga provimi i realizuar për nëpunës gjyqësor për Shpalljen publike nr.2/2020 dhe informatë për ditën dhe orën e mbajtjes së intervistës  

 

         Këshilltarë i pavarur gjyqësor – Kategoria B, niveli B1 – 1 (një) realizues
 

         

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_