Memorandum për formimin e Trupit koordinues për ndjekjen e konsistencës dhe përmirësimin e legjislacionit [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Memorandum për formimin e Trupit koordinues për ndjekjen e konsistencës dhe përmirësimin e legjislacionit

Risi  |  3 Mar 2020
Në lokalet e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut më 2 mars 2020, nga ana e UD kryetarit të Gjykatës supreme, M-r Faik Arsllani, kryetari i Gjykatës së Lartë administrative dhe kryetarët e gjykatave të apelit, nënshkruan Memorandum për formimin e Trupit koordinues për ndjekje të konsistencës dhe përmirësimin e legjislacionit.

 

Qëllimi i këtij Memorandumi është formimi i Trupit koordinues për ndjekjen e konsistencës dhe përmirësimin e legjislacionit nga ana e gjykatave më të larta në funksion të gjetjes së zgjidhjes për legjislacion më efikas dhe efektiv dhe unifikimin e zbatimit të ligjeve.

 

            Nënshkrimi i Memorandumit për bashkëpunim si dhe aktivitetet që kanë të bëjnë me realizimin e qëllimeve të tij mbështeten nga programi  “Përmirësimi i transparencës, siguria juridike dhe efikasiteti i gjyqësisë në Maqedoninë Veriore” që është implementuar nga Qendra për hulumtime dhe analiza  juridike e financuar nga Ambasada e Britanisë në Shkup.

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_