Основен суд Битола Почетна [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Најнови вести

 • Новости  | 25.2.2021 | Основен суд Битола

  ОГЛАСНА ТАБЛА - СТ

 • Новости  | 22.2.2021 | Основен суд Битола

  ОГЛАСНА ТАБЛА: Решение МАЛВП-560/2020

  АД Друштво за осигурување УКИНА Скопје против тужениот Демир Каранфилов од Битола ул.Козјак 104 [повеќе]
 • Новости  | 11.2.2021 | Основен суд Битола

  ОГЛАСНА ТАБЛА: ВПП1-45/19

  Методија Кочовски од Гнеотино против противниците Република Северна Македонија , Ване Талевски од Битола ул.Босанска 95, Златко Ристевски од Битола ул.Цветан Димов 5, Елена Костова од Битола ул.Ениџе Вардар 22, Пеце Кочовски од Битола ул.Крстин Чулаковски 64, Александар Китановски од Битола ул.Довлеџик 90, Велика Петровска од Битола ул.Христо Ботев 23, Трајановски Китан Борис од с.Гнеотино, Ѓорѓи Трајчевски од Битола ул.Панде Илковски 67, Дара Китановска од Гнеотино, а сега во старски дом Суи Рајдер Битола и Елена Кочовска од Битола ул.Крстин Чулаковски 64 [повеќе]
 • Новости  | 04.2.2021 | Основен суд Битола

  ОГЛАСНА ТАБЛА: Решение МАЛВП-560/2020

  АД Друштво за осигурување УКИНА Скопје против тужениот Демир Каранфилов од Битола ул.Козјак 104 [повеќе]
 • Новости  | 01.2.2021 | Основен суд Битола

  ОГЛАСНА ТАБЛА: Решение ВПП-88/20

  Павле Константинов од Скопје ул.Варшавска 8 Златко Пановски од Скопје Востаничка 34, Лидија Прчевска и Илија Јанкуловска двата од Битола [повеќе]

Сите вести

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_