Кривична област формулари [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Кривична област

Формулари и документи од кривична област:

Опис Преземање
Молба за потврда од Казнена евиденција
Молба за уверение од Кривична евиденција
Барање за уверение за забрана за вршење дејност и професија
Барање за уверение за забрана за вршење дејност и професија се додека траат последиците од забраната
Уплатница за уверенија, такса за препис, такса за тужба

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести