Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаи за работата на Основен суд Битола

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Движење на предмети во месец јануари 2021 година
Месечен
2021
Годишен извештај за спроведување на Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер
Годишен
2020
Движење на предмети во 2020 година
Годишен
2020
Движење на предмети во второ полугодие 2020 година
Полугодишен
2020
Движење на предмети во четврто тромесечје 2020 година
Квартален
2020
Движење на предмети во месец декември 2020 година
Месечен
2020
Движење на предмети во месец ноември 2020 година
Месечен
2020
Движење на предмети во месец октомври 2020 година
Месечен
2020
Движење на предмети во трето тромесечје 2020 година
Квартален
2020
Движење на предмети во месец јуни 2020 година
Месечен
2020

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • ОГЛАСНА ТАБЛА - СТ

  Новости  | 25.2.2021
 • ОГЛАСНА ТАБЛА: Решение МАЛВП-560/2020

  Новости  | 22.2.2021
  АД Друштво за осигурување УКИНА Скопје против тужениот Демир Каранфилов од Битола ул.Козјак 104 [повеќе]
 • ОГЛАСНА ТАБЛА: ВПП1-45/19

  Новости  | 11.2.2021
  Методија Кочовски од Гнеотино против противниците Република Северна Македонија , Ване Талевски од Битола ул.Босанска 95, Златко Ристевски од Битола ул.Цветан Димов 5, Елена Костова од Битола ул.Ениџе Вардар 22, Пеце Кочовски од Битола ул.Крстин Чулаковски 64, Александар Китановски од Битола ул.Довлеџик 90, Велика Петровска од Битола ул.Христо Ботев 23, Трајановски Китан Борис од с.Гнеотино, Ѓорѓи Трајчевски од Битола ул.Панде Илковски 67, Дара Китановска од Гнеотино, а сега во старски дом Суи Рајдер Битола и Елена Кочовска од Битола ул.Крстин Чулаковски 64 [повеќе]

Сите вести