Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Во овој дел може да ги видите месечните, кварталните, полугодишните и годишните извештаи на Основниот суд Кичево

 

Во формата за пребарување внесете година и вид на извештај за да се прикаже бараниот извештај

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештај Февруари 2018 година
Месечен
2018
Завршна сметка за 2017 година од Основен суд Кичево - сопствена сметка
Годишен
2017
Завршна сметка за 2017 година од Основен суд Кичево - депозитна сметка
Годишен
2017
Завршна сметка за 2017 година од Основен суд Кичево - буџетска сметка
Годишен
2017
Годишен текстуален извештај за 2017 година
Годишен
2017
Месечен извештај Јануари 2018 година
Месечен
2018
Годишен сумарен извештај за 2017 година
Годишен
2017
Месечен извештај Декември 2017 година
Месечен
2017
Завршна сметка за 2016 година од Основен суд Кичево - депозитна сметка
Годишен
2016
Завршна сметка за 2016 година од Основен суд Кичево - сопствена сметка
Годишен
2016

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_