Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Во овој дел може да ги видите месечните, кварталните, полугодишните и годишните извештаи на Основниот суд Кичево

 

Во формата за пребарување внесете година и вид на извештај за да се прикаже бараниот извештај

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Завршна сметка за 2020 година од Основен суд Кичево - сопствена сметка
Годишен
2020
Завршна сметка за 2020 година од Основен суд Кичево - депозитна сметка
Годишен
2020
Завршна сметка за 2020 година од Основен суд Кичево - буџетска сметка
Годишен
2020
Месечен извештај Февруари 2021 година
Месечен
2021
Годишен текстуален извештај за 2020 година
Годишен
2020
Месечен извештај Јануари 2021 година
Месечен
2021
Месечен извештај Декември 2020 година
Месечен
2020
Годишен сумарен извештај за 2020 година
Годишен
2020
Месечен извештај Ноември 2020 година
Месечен
2020
Месечен извештај Октомври 2020 година
Месечен
2020

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_