За судиите [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

За судиите

За решавање на предмети од надлежноста на Основниот суд Крушево моментално се ангажирани 2 судии

Претседател

CV на Претседател

Судија Благоја Бошкоски

Име и презиме:
Благоја Бошкоски
Година на избор:
2018
Област на која работи судијата:
граѓанска и прекршочна

Судиите

Судија Лидија Андреска

Судија Лидија Андреска

Име и презиме:
Лидија Андреска
Година на избор:
2012
Област на која работи судијата:
граѓанска и прекршочна

Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_