Основен суд Куманово Почетна [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Најнови вести

 • Новости, Соопштенија за јавност  | 10.4.2023 | Основен суд Куманово

  КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 1/22 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.3 САМОСТОЕН СУДСКИ РЕФЕРЕНТ

  КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА ОД СТРУЧНИОТ ДЕЛ, ОД ДЕЛОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ И ОД ИНТЕРВЈУ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 1/22 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.3 САМОСТОЕН СУДСКИ РЕФЕРЕНТ [повеќе]
 • Новости, Соопштенија за јавност  | 10.4.2023 | Основен суд Куманово

  КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 1/22 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.1 СУДСКИ СОРАБОТНИК

  КОНЕЧНА РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА ОД СТРУЧНИОТ ДЕЛ, ОД ДЕЛОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ И ОД ИНТЕРВЈУ ПО ОГЛАС 1/22 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.1 СУДСКИ СОРАБОТНИК [повеќе]
 • Новости, Соопштенија за јавност  | 06.4.2023 | Основен суд Куманово

  РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ЗА РАБОТНО МЕСТО СТРУЧЕН СОРАБОТНИК

  РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА, СТРУЧНИОТ ДЕЛ И ОД ДЕЛОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ И ИНТЕРВЈУ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 1/22 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.1 СУДСКИ СОРАБОТНИК , КАТЕГОРИЈА В, НИВО В-3, 2 (ДВА) ИЗВРШИТЕЛИ, ОД ЈАВНИОТ ОГЛАС 1/22 [повеќе]
 • Новости, Соопштенија за јавност  | 06.4.2023 | Основен суд Куманово

  РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ЗА РАБОТНО МЕСТО САМОСТОЕН СУДСКИ РЕФЕРЕНТ

  РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА, СТРУЧНИОТ ДЕЛ И ОД ДЕЛОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ И ИНТЕРВЈУ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 1/22 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.3 САМОСТОЕН СУДСКИ РЕФЕРЕНТ, КАТЕГОРИЈА Г, НИВО Г-1, 1 (еден) ИЗВРШИТЕЛ ОД ЈАВНИОТ ОГЛАС 1/22 [повеќе]
 • Новости, Соопштенија за јавност  | 06.4.2023 | Основен суд Куманово

  РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ ЗА РАБОТНО МЕСТО СОВЕТНИК ИНФОРМАТИЧАР

  РАНГ ЛИСТА НА КАНДИДАТИ СО НИВНИТЕ ШИФРИ И ВКУПЕН БРОЈ НА ОСВОЕНИ БОДОВИ ОД АДМИНИСТРАТИВНА СЕЛЕКЦИЈА, СТРУЧНИОТ ДЕЛ И ОД ДЕЛОТ ЗА ПРОВЕРКА НА ЕДЕН ОД ТРИТЕ НАЈЧЕСТО КОРИСТЕНИ ЈАЗИЦИ НА ЕВРОПСКА УНИЈА - АНГЛИСКИ И ИНТЕРВЈУ ПО ЈАВЕН ОГЛАС 1/22 ЗА РАБОТНО МЕСТО ОД Т.2 СОВЕТНИК ИНФОРМАТИЧАР, КАТЕГОРИЈА В, НИВО В-1, 1 (еден) ИЗВРШИТЕЛ ОД ЈАВНИОТ ОГЛАС 1/22 [повеќе]

Сите вести

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_