Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаи за работа на судот.

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за работа на ОС Охрид за 2020 година
Годишен
2020
Квартален извештај - Четврт квартал 2020 год.
Квартален
2020
Квартален извештај - Втор квартал 2020 г.
Квартален
2020
Квартален извештај - Трет квартал 2020 г.
Квартален
2020
Квартален извештај - Прв квартал 2020 г
Квартален
2020
Извештај за работата на ОС Охрид за 2019 год.
Годишен
2019
Извештај за работата на ОС Охрид за 2018 год.
Годишен
2018
Извештај за работата на ОС Охрид за 2017 година
Годишен
2017
Извештај за работата на судот и судиите 2016
Годишен
2016
Извештај за работата на судот и судиите
Годишен
2015

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_