Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Јавни набавки

Автоматско објавување на информации за јавни набавки на Основниот суд Охрид

Бирото за јавни набавки, Секторот за следење на системот на јавните набавки и управување со ЕСЈН во Јуни 2018 година направи подобрување со кое се овозможува автоматско објавување на огласите и известувањата за склучени договори за јавните набавки на интернет страниците на институциите.

Целта на оваа промена е да се автоматизира процесот, односно да се прикажуваат податоците за јавните набавки по објавување на годишниот план, оглас, известување за склучен договор и известување за реализиран договор на ЕСЈН.

Број на оглас
Вид на договор

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_