За судиите [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

За судиите

За решавање на предмети од надлежноста на Основниот граѓански суд Скопје се ангажирани 64 судии и тоа: 

Претседател

CV на Претседател

Судија Ilir Sulejmani

Име и презиме:
Ilir Sulejmani
Година на избор:
2011
Област на која работи судијата:
Стечај и ликвидација

Судиите

Судија Гордана Ролевска Ќупева

Судија Гордана Ролевска Ќупева

Име и презиме:
Гордана Ролевска Ќупева
Година на избор:
25.03.1998
Област на која работи судијата:
Семејни спорови

Судија Даниела Миновска

Судија Даниела Миновска

Име и презиме:
Даниела Миновска
Година на избор:
12.07.2012
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Дијана Нацевска

Судија Дијана Нацевска

Име и презиме:
Дијана Нацевска
Година на избор:
30.11.2011
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Елизабета Настов

Судија Елизабета Настов

Име и презиме:
Елизабета Настов
Година на избор:
26.10.2005
Област на која работи судијата:
Оставински и вонпарнични спорови

Судија Елисавета Зафировска

Судија Елисавета Зафировска

Име и презиме:
Елисавета Зафировска
Година на избор:
01.07.1996
Област на која работи судијата:
Трговски спорови

Судија Емилија Шопар Јовановска

Судија Емилија Шопар Јовановска

Име и презиме:
Емилија Шопар Јовановска
Година на избор:
14.01.2010
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Ерол Абдулаи

Судија Ерол Абдулаи

Име и презиме:
Ерол Абдулаи
Година на избор:
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Зора Божиновска

Судија Зора Божиновска

Име и презиме:
Зора Божиновска
Година на избор:
31.10.2005
Област на која работи судијата:
Трговски спорови

Судија Ирена Антоска Петрушевска

Судија Ирена Антоска Петрушевска

Име и презиме:
Ирена Антоска Петрушевска
Година на избор:
01.07.1996
Област на која работи судијата:
Стечај и ликвидација

Судија Ирена Костадинова Ангелова

Судија Ирена Костадинова Ангелова

Име и презиме:
Ирена Костадинова Ангелова
Година на избор:
26.10.2005
Област на која работи судијата:
Оставински и вонпарнични спорови

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести