За судиите [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

За судиите

За решавање на предмети од надлежноста на Основниот граѓански суд Скопје се ангажирани 64 судии и тоа: 

Претседател

CV на Претседател

Судија Ilir Sulejmani

Име и презиме:
Ilir Sulejmani
Година на избор:
2011
Област на која работи судијата:
Стечај и ликвидација

Судиите

Судија Јасмина Блажевска

Судија Јасмина Блажевска

Име и презиме:
Јасмина Блажевска
Година на избор:
01.07.2004
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Јованка Спировска Панева

Судија Јованка Спировска Панева

Име и презиме:
Јованка Спировска Панева
Година на избор:
01.07.1996
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Јорданчо Панев

Судија Јорданчо Панев

Име и презиме:
Јорданчо Панев
Година на избор:
05.06.2013
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Кети Германова

Судија Кети Германова

Име и презиме:
Кети Германова
Година на избор:
05.06.2013
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Лидија Крстевска

Судија Лидија Крстевска

Име и презиме:
Лидија Крстевска
Година на избор:
01.07.1996
Област на која работи судијата:
Семејни спорови

Судија Љиљана Зафировска Петреска

Судија Љиљана Зафировска Петреска

Име и презиме:
Љиљана Зафировска Петреска
Година на избор:
06.06.1988
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Љиљана Крстевска

Судија Љиљана Крстевска

Име и презиме:
Љиљана Крстевска
Година на избор:
01.07.1996
Област на која работи судијата:
Семејни спорови

Судија Љубица Колиќ

Судија Љубица Колиќ

Име и презиме:
Љубица Колиќ
Година на избор:
14.07.2004
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Љупчо Тодоровски

Судија Љупчо Тодоровски

Име и презиме:
Љупчо Тодоровски
Година на избор:
20.05.2008
Област на која работи судијата:
Оставински и вонпарнични спорови

Судија Магдалена Бајалск Ѓорѓиевска

Судија Магдалена Бајалск Ѓорѓиевска

Име и презиме:
Магдалена Бајалск Ѓорѓиевска
Година на избор:
01.07.1996
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести