За судиите [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

За судиите

За решавање на предмети од надлежноста на Основниот граѓански суд Скопје се ангажирани 64 судии и тоа: 

Претседател

CV на Претседател

Судија Ilir Sulejmani

Име и презиме:
Ilir Sulejmani
Година на избор:
2011
Област на која работи судијата:
Стечај и ликвидација

Судиите

Судија Марика Скандева Мурџева

Судија Марика Скандева Мурџева

Име и презиме:
Марика Скандева Мурџева
Година на избор:
05.06.2013
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Маринела Јакасановска

Судија Маринела Јакасановска

Име и презиме:
Маринела Јакасановска
Година на избор:
01.07.1996
Област на која работи судијата:
Трговски спорови

Судија Мери Василева

Судија Мери Василева

Име и презиме:
Мери Василева
Година на избор:
Област на која работи судијата:
Трговски спорови

Судија Мирјана Николовска Калчиновска

Судија Мирјана Николовска Калчиновска

Име и презиме:
Мирјана Николовска Калчиновска
Година на избор:
01.07.1996
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Мирјана Смиљкова

Судија Мирјана Смиљкова

Име и презиме:
Мирјана Смиљкова
Година на избор:
06.12.2004
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Наталија Донева

Судија Наталија Донева

Име и презиме:
Наталија Донева
Година на избор:
Област на која работи судијата:
Трговски спорови

Судија Наташа Тодорова

Судија Наташа Тодорова

Име и презиме:
Наташа Тодорова
Година на избор:
01.03.1999
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Оља Крстиќеска

Судија Оља Крстиќеска

Име и презиме:
Оља Крстиќеска
Година на избор:
Област на која работи судијата:
Работни спорови

Судија Павлина Попоска

Судија Павлина Попоска

Име и презиме:
Павлина Попоска
Година на избор:
07.02.2006
Област на која работи судијата:
Работни спорови

Судија Радмила Карановиќ

Судија Радмила Карановиќ

Име и презиме:
Радмила Карановиќ
Година на избор:
01.07.1996
Област на која работи судијата:
Семејни спорови

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести