За судиите [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

За судиите

За решавање на предмети од надлежноста на Основниот граѓански суд Скопје се ангажирани 64 судии и тоа: 

Претседател

CV на Претседател

Судија Ilir Sulejmani

Име и презиме:
Ilir Sulejmani
Година на избор:
2011
Област на која работи судијата:
Стечај и ликвидација

Судиите

Судија Сашка Трајковска

Судија Сашка Трајковска

Име и презиме:
Сашка Трајковска
Година на избор:
14.01.2010
Област на која работи судијата:
Стечај и ликвидација

Судија Слободан Хаџи-Христовски

Судија Слободан Хаџи-Христовски

Име и презиме:
Слободан Хаџи-Христовски
Година на избор:
24.03.2004
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Снежана Богдановска

Судија Снежана Богдановска

Име и презиме:
Снежана Богдановска
Година на избор:
15.02.2005
Област на која работи судијата:
Трговски спорови

Судија Снежана Ивановска

Судија Снежана Ивановска

Име и презиме:
Снежана Ивановска
Година на избор:
07.02.2006
Област на која работи судијата:
Трговски спорови

Судија Снежана Таневска

Судија Снежана Таневска

Име и презиме:
Снежана Таневска
Година на избор:
01.07.1996
Област на која работи судијата:
Трговски спорови

Судија Соња Кочовска

Судија Соња Кочовска

Име и презиме:
Соња Кочовска
Година на избор:
02.07.1998
Област на која работи судијата:
Трговски спорови

Судија Софија Миленкова

Судија Софија Миленкова

Име и презиме:
Софија Миленкова
Година на избор:
07.02.2008
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Софија Спасова Медарска

Судија Софија Спасова Медарска

Име и презиме:
Софија Спасова Медарска
Година на избор:
22.04.2010
Област на која работи судијата:
Трговски спорови

Судија Сузана Дончевска

Судија Сузана Дончевска

Име и презиме:
Сузана Дончевска
Година на избор:
07.02.2008
Област на која работи судијата:
Оставински и вонпарнични спорови

Судија Татјана Клинчарска

Судија Татјана Клинчарска

Име и презиме:
Татјана Клинчарска
Година на избор:
01.07.1996
Област на која работи судијата:
Работни спорови

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести