За судиите [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

За судиите

За решавање на предмети од надлежноста на Основниот граѓански суд Скопје се ангажирани 64 судии и тоа: 

Претседател

CV на Претседател

Судија Ilir Sulejmani

Име и презиме:
Ilir Sulejmani
Година на избор:
2011
Област на која работи судијата:
Стечај и ликвидација

Судиите

Судија Татјана Поповска Николовска

Судија Татјана Поповска Николовска

Име и презиме:
Татјана Поповска Николовска
Година на избор:
12.07.2002
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Хилда Мешкова

Судија Хилда Мешкова

Име и презиме:
Хилда Мешкова
Година на избор:
01.07.1996
Област на која работи судијата:
Работни спорови

Судија Цветанка Сиљаноска Костадиновска

Судија Цветанка Сиљаноска Костадиновска

Име и презиме:
Цветанка Сиљаноска Костадиновска
Година на избор:
11.11.2008
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Прва<1234567>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести