За судиите [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

За судиите

За решавање на предмети од надлежноста на Основниот граѓански суд Скопје се ангажирани 64 судии и тоа: 

Претседател

CV на Претседател

Судија Ilir Sulejmani

Име и презиме:
Ilir Sulejmani
Година на избор:
2011
Област на која работи судијата:
Стечај и ликвидација

Судиите

Судија Вељанка Доневски

Судија Вељанка Доневски

Име и презиме:
Вељанка Доневски
Година на избор:
Област на која работи судијата:
Трговски спорови

Судија Вероника Станојевска

Судија Вероника Станојевска

Име и презиме:
Вероника Станојевска
Година на избор:
Област на која работи судијата:
Стечај и ликвидација

Судија Весна Богдановска

Судија Весна Богдановска

Име и презиме:
Весна Богдановска
Година на избор:
19.04.2000
Област на која работи судијата:
Трговски спорови

Судија Весна Калковска

Судија Весна Калковска

Име и презиме:
Весна Калковска
Година на избор:
01.07.1996
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Весна Стрезовска

Судија Весна Стрезовска

Име и презиме:
Весна Стрезовска
Година на избор:
01.07.1996
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Весна Трајанова

Судија Весна Трајанова

Име и презиме:
Весна Трајанова
Година на избор:
15.03.2012
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Судија Виолета Арнаудовска

Судија Виолета Арнаудовска

Име и презиме:
Виолета Арнаудовска
Година на избор:
25.12.2012
Област на која работи судијата:
Работни спорови

Судија Виолета Поповска

Судија Виолета Поповска

Име и презиме:
Виолета Поповска
Година на избор:
01.07.1996
Област на која работи судијата:
Семејни спорови

Судија Гордана Билеска

Судија Гордана Билеска

Име и презиме:
Гордана Билеска
Година на избор:
Област на која работи судијата:
Трговски спорови

Судија Гордана Јакова

Судија Гордана Јакова

Име и презиме:
Гордана Јакова
Година на избор:
15.02.2005
Област на која работи судијата:
Имотни спорови и спорови од мала вредност

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести