Портпароли [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Портпароли

Верка Костовска

Улога:
Судија и потпарол
Фиксен телефон:
044 330688 локал 131
Мобилен телефон:
076/ 456 826
Емаил:

Испрати

Име и презиме*
Емаил*
Наслов на прашање*
Прашање*
* задолжително поле

Драган Ристовски

Улога:
Лице за контакт
Фиксен телефон:
044330688 локал 195
Мобилен телефон:
Емаил:

Испрати

Име и презиме*
Емаил*
Наслов на прашање*
Прашање*
* задолжително поле

Ѓулсиме Амити

Улога:
Лице за контакт
Фиксен телефон:
044 330688 локал 195
Мобилен телефон:
Емаил:

Испрати

Име и презиме*
Емаил*
Наслов на прашање*
Прашање*
* задолжително поле

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_