Njoftim për mbajtjen e Seancës së përgjithshme, të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim për mbajtjen e Seancës së përgjithshme, të Gjykatës Supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Njoftim për opinionin  |  10 Nën 2021
Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do të mbajë Seancë të përgjithshme, elektronike përmes platformës ZOOM, më 11.11.2021 (e enjte), me fillim në orën 13,00, me këtë propozim:

REND DITE

1. Vendimmarrja e kërkesës për përjashtim nga procedimi i ankesës së deklaruar kundër aktvendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

2. Vendimmarrja e kërkesës për përjashtim nga procedimi i ankesës së deklaruar kundër aktvendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

3. Emërimi i anëtarëve, të Këshillit për vendimmarrje të ankesës së deklaruar kundër aktvendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, sipas sistemit të shortit. (të prolonguar nga 27.10.2021)

4. Vendimmarrja e kërkesës për përjashtim nga procedimi i ankesës së deklaruar kundër aktvendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

5. Vendimmarrja e kërkesës për përjashtim nga procedimi i ankesës së deklaruar kundër aktvendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

6. Vendimmarrja e prapësimit të deklaruar kundër Vendimit për ndryshimin dhe plotësimin e Orarit të punës së Kryetarit të gjykatës dhe gjyqtarëve në Gjykatën Themelore Negotinë, për vitin 2021.

7. Vendimmarrja e prapësimit të deklaruar kundër Aktvendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

8. Vendimmarrja e prapësimit të deklaruar kundër Aktvendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

9. Dhënia e mendimit të kërkesës së Kryetarit të Gjykatës Themelore Veles, për sistemimin e gjyqtarëve nga njëri sektor në tjetrin.

10. Vendimmarrja e prapësimit të deklaruar kundër Vendimit të Kryetarit të Gjykatës Themelore Kërçovë.

11. Dhënia e mendimit për propozim Ligj për Zyra për kthimin e pronës, të dorëzuar nga Ministria e Drejtësisë.

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_