Shtëpi [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut

Gjykatat e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Kërkoni aktgjykime/aktvendime

  Gjykata
  Numri i lëndës
  Data
  _

  Të gjitha lajmet

  • Njoftim për mbajtjen e seancës publike për lëndën Vkzh2.nr.24/2021

   Njoftim për opinionin  | 24 Sht 2021 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut
   Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 13.10.2021 (e mërkurë), me fillim në ora 12,00, do të mbajë seancë publike për lëndën Vkzh2.nr.24/2021, në sallën e Seancave të përgjithshme, në katin e V. [më shumë]
  • Njoftim për mbajtjen e seancës publike për lëndën Vkzh2.nr.25/2021

   Njoftim për opinionin  | 24 Sht 2021 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut
   Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 13.10.2021 (e mërkurë), me fillim në ora 10,00, do të mbajë seancë publike, në sallën e Seancave të përgjithshme, në katin e V. [më shumë]
  • Njoftim për seancën publike, të mbajtur për lëndën Vkzh1.nr.31/2021

   Njoftim për opinionin  | 22 Sht 2021 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut
   Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 22.09.2021, pas seancës publike, të mbajtur për lëndën Vkzh1.nr.31/2021, miratoi vendim, me të cilin i refuzoi si të pa baza ankesat e të akuzuarit D.R. nga Strumica, të deklaruar përmes mbrojtësit të tij, dhe të akuzuarit D.S. nga Shkupi, të deklaruar përmes mbrojtësit të tij, ndërsa aktvendimin ankimor të Gjykatës së apelit Shkup, KSZH.nr.456/21 nga 01.09.2021 e konfirmoi. [më shumë]

  Të gjitha lajmet