Почетна [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Судски совет на Република Македонија

Судови во Република Македонија

  Пребарување одлуки

  Суд
  Број на предмет
  Датум
  _

  Сите вести

  • Упатство за забрана на користење на движни и недвижни ствари во државна сопственост за време на изборен процес

   Новости  | 19.9.2017 | Врховен суд на Република Македонија
   Објава на Упатство за забрана на користење на движни и недвижни ствари во државна сопственост за време на изборен процес донесено од страна на Владата на Република Македонија, на Дваесет и седмата седница одржана на 12.09.2017 година [повеќе]
  • Упатство за начин на постапување на министерствата, други органи на државна управа и управните организации за време на изборниот процес

   Новости  | 19.9.2017 | Врховен суд на Република Македонија
   Објава на Упатство за начинот на постапување на министерствата, другите органи на државната управа и управните организации за време на изборниот процес донесено од страна на Владата на Република Македонија, на Дваесет и седмата седница одржана на 12.09.2017 година [повеќе]
  • Известување за јавна седница

   Новости  | 12.9.2017 | Врховен суд на Република Македонија
   Врховниот суд на Република Македонија ја известува јавноста дека јавната седница по предметот Вкж2.бр.3/2016, во врска со убиствата кај Смилковско Езеро, се одложи од причина што не беа исполнети условите за одржување на јавната седница. [повеќе]

  Сите вести