Почетна [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Судски совет на Република Северна Македонија

Судови во Република Северна Македонија

  Пребарување одлуки

  Суд
  Број на предмет
  Датум
  _

  Сите вести

  • Соопштение за одржување на Општа седница на Врховниот суд на Република Северна Македонија

   Соопштенија за јавност  | 26.11.2021 | Врховен суд на Република Северна Македонија
   Врховниот суд на Република Северна Македонија ќе одржи електронска Општа седница преку платформата ZOOM на 06.12.2021 година (понеделник), со почеток во 12,00 часот, со следниот предлог на: [повеќе]
  • Соопштение за одржување на јавна седница по предметот Вкж2.бр.47/2021

   Соопштенија за јавност  | 25.11.2021 | Врховен суд на Република Северна Македонија
   Врховниот суд на Република Северна Македонија ќе одржи јавна седница по предметот Вкж2.бр.47/2021, на 15.12.2021 година (среда), со почеток во 10,00 часот, во салата за Општи седници на V кат. [повеќе]
  • Соопштение за јавност за одлагање на седницата на Одделот за казниви дела

   Соопштенија за јавност  | 24.11.2021 | Врховен суд на Република Северна Македонија
   Врховниот суд на Република Северна Македонија информира дека закажаната седница на Одделот за казниви дела на 24.11.2021 година, со почеток во 12,00 часот се одлага за ден 02.12.2021 година (четврток), со почеток во 10,00 часот. Седницата ќе се одржи во сала на V кат. [повеќе]

  Сите вести