Почетна [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Судски совет на Република Северна Македонија

Судови во Република Северна Македонија

  Пребарување одлуки

  Суд
  Број на предмет
  Датум
  _

  Сите вести

  • СООПШТЕНИЕ

   Известувања  | 08.10.2019 | Врховен суд на Република Северна Македонија
   Поради зголемениот интерес на медиумите, ја информираме јавноста дека предметот заведен во Врховниот суд Република Северна Македонија под Вкж2.бр.26/2019 е во работа и се преземаат подготвителни процесни дејствија кои треба да обезбедат комплетирање на предметот за да може советот да постапува по истиот. Во моментот, предметот административно е вратен во Апелационен суд Скопје, кој по преземање на потребните дејствија треба да го достави во Врховен суд Република Северна Македонија на натамошно постапување. [повеќе]
  • Свечена изјава на новоизбраниот судија на Врховниот суд на РСМ

   Соопштенија за јавност  | 25.9.2019 | Судски совет на РСМ
   Денес во просториите на Судскиот совет на Република Северна Македонија новоизбраниот судија на Врховниот суд ... [повеќе]
  • Претседателот Вангеловски на свечена седница во Касациониот суд на Франција

   Новости  | 06.9.2019 | Врховен суд на Република Северна Македонија
   [повеќе]

  Сите вести