Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаите за работата на ОС Делчево може да ги погледнете во продолжение користејки ги ататките за пребарување како по година така и по вид на извештај(годишен, полугодишен, квартален и месечен)

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец септември 2019
Месечен
2019
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец август 2019
Месечен
2019
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец јули 2019
Месечен
2019
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец јуни 2019
Месечен
2019
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец мај 2019
Месечен
2019
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец април 2019
Месечен
2019
Месечен извештај за работата на Основен суд Делчево за месец март 2019
Месечен
2019
Завршна сметка за буџетски корисник, сметка 290100077969616 за 2018
Годишен
2018
Завршна сметка за буџетски корисник, сметка 290100077963119 за 2018
Годишен
2018
Завршна сметка за буџетски корисник, сметка 290100077960311 за 2018
Годишен
2018

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести