Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

     graph2 Извештаи за Основен суд Крушево

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Движење на предмети во Прв квартал 2021 г.
Квартален
2021
Даночен биланс 2020 год.
Годишен
2020
Годишна сметка - 290100083360316
Годишен
2020
Годишна сметка - 290100083363113
Годишен
2020
Годишна сметка - 290100083369610
Годишен
2020
Годишен извештај за пристап до информации од јавен карактер
Годишен
2020
Извештај за 2020 година
Годишен
2020
Даночен биланс
Годишен
2019
Годишна сметка - 60316 - буџетска
Годишен
2019
Годишна сметка - 63113 - сопствена
Годишен
2019

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_