Основен суд Охрид Почетна [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Најнови вести

 • Новости  | 24.10.2018 | Основен суд Охрид

  Одбележување на Европскиот ден на правда

  По повод Европскиот ден на правдата, Основниот суд во Охрид ги поканува граѓаните на 25 октомври, како отворен ден на судот , да остварат средби со Претседателот на судот или со лице назначено од него. [повеќе]
 • Новости  | 19.10.2018 | Основен суд Охрид

  ИЗВЕСТУВАЊЕ

  На ден 19.10.2018 година почина Зумбуле Даути , судија при Основниот суд Охрид. Функцијата ја извршуваше од 07.07.2009 година како судија во Прекршочниот оддел. По повод смртта на судијата Зумбуле Даути ќе се одржи Комеморативна седница на ден 22.10.2018 година во 11.00 часот во просториите на Основниот суд Охрид , судница 11. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 16.3.2017 | Основен суд Охрид

  ОГЛАС ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА КАНДИДАТИ ЗА ИЗБОР НА СУДИИ ПОРОТНИЦИ ВО ОС ОХРИД

  О Г Л А С за пријавување на кандидати за избор на судии поротници во Основниот суд Охрид [повеќе]
 • Новости  | 14.4.2016 | Основен суд Охрид

  Мала галерија

  Неколку фотографии [повеќе]

Сите вести

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_