За судиите [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

За судиите

Именик на судии

  За решавање на предметите од надлежност на Основниот суд Скопје 1 ангажирани се 71 судии и тоа:

Претседател

CV на Претседател

Судија Стојанче Рибарев

Име и презиме:
Стојанче Рибарев
Година на избор:
2014
Област на која работи судијата:
Стандардниот Lorem Ipsum

Судиите

Судија Владимир Панчевски

Судија Владимир Панчевски

Име и презиме:
Владимир Панчевски
Година на избор:
2008
Област на која работи судијата:
Кривична материја претходна постапка - организиран криминал.

Судија Даниела Димовска

Судија Даниела Димовска

Име и презиме:
Даниела Димовска
Година на избор:
05.09.2016
Област на која работи судијата:
Кривична материја претходна постапка

Судија Ненад Савески

Судија Ненад Савески

Име и презиме:
Ненад Савески
Година на избор:
05.09.2016
Област на која работи судијата:
Кривична материја претходна постапка - организиран криминал.

Судија Љупчо Спировски

Судија Љупчо Спировски

Име и презиме:
Љупчо Спировски
Година на избор:
Област на која работи судијата:
прекршочна материја.

Судија Александра Поп Стефанија

Судија Александра Поп Стефанија

Име и презиме:
Александра Поп Стефанија
Година на избор:
31.01.2011
Област на која работи судијата:
Кривична материја претходна постапка - организиран криминал.

Судија Бранка Наумовска

Судија Бранка Наумовска

Име и презиме:
Бранка Наумовска
Година на избор:
Област на која работи судијата:
Санкции

Судија Даница Павловска

Судија Даница Павловска

Име и презиме:
Даница Павловска
Година на избор:
Област на која работи судијата:
прекршочна материја.

Судија Шпреса Граинца Османи

Судија Шпреса Граинца Османи

Име и презиме:
Шпреса Граинца Османи
Година на избор:
08.03.2012
Област на која работи судијата:

Судија Џенета Бектовиќ

Судија Џенета Бектовиќ

Име и презиме:
Џенета Бектовиќ
Година на избор:
26.08.2008
Област на која работи судијата:
Кривична материја.

Судија Хамдирефет Бафтијари

Судија Хамдирефет Бафтијари

Име и презиме:
Хамдирефет Бафтијари
Година на избор:
07.12.2010
Област на која работи судијата:
прекршочна материја.

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Соопштенија за јавност  | 17.7.2017
  Почитувани. Денес, 17.07.2017 година, во просториите на Основниот суд Скопје 1 – Скопје, се одржа средба меѓу г-нот Рајнхард Прибе и неговиот експертски тим со судиите на Кривичниот суд. [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Соопштенија за јавност  | 14.7.2017
  Почитувани. [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Соопштенија за јавност  | 07.7.2017
  По повод прашања од повеќе медиуми и посебниот интерес на јавноста за составот на советот на Основниот суд Скопје 1 - Скопје кој одлучувал по поднесените барања за оределувања мерка притвор во предметот Титаник го даваме следното: [повеќе]

Сите вести