Основен суд Скопје II Почетна [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Најнови вести

 • Новости  | 11.1.2018 | Основен суд Скопје II

  СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИ

  Почитувани, Ве известуваме дека одлуката по предметот П5.81/15 е објавена во анонимизирана форма на веб страната на Судот. [повеќе]
 • Новости  | 10.1.2018 | Основен суд Скопје II

  СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИ

  Поради поголемиот интерес во врска со предметот П5.81/15, Ве известуваме дека одлуката е изготвена и експедирана до странките и истата ќе биде објавена на веб страната на судот во анонимизирана форма по исполнување на законските услови предвидени во член 10.ст.2 од Законот за управување со движењето на предметите во судовите. [повеќе]
 • Новости  | 27.12.2017 | Основен суд Скопје II

  СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Основниот суд Скопје 2 Скопје, во периодот од јануари заклучно со месец март 2017 година на веб порталот на судот објавил вкупно 303 одлуки. Во текот на останатите месеци објавени се уште 3618 одлуки или во периодот од 01.01.2017 година, заклучно со 27.12.2017 година објавени се вкупно 3921 одлуки. [повеќе]
 • Новости  | 21.12.2017 | Основен суд Скопје II

  СООПШТЕНИЕ ДО МЕДИУМИ

  Поради поголемиот интерес од страна на медиумите во врска со предметот СТ.бр.1193/17, Ве известуваме дека на ден 15.12.2017 година, донесено е Решение за поведување на претходна постапка за испитување на услови за отварање на стечајна постапка над должникот МПМ. Рочиштето по предметот СТ.бр.1193/17 е закажано за ден 18.01.2018 година, во 9,45 часот. [повеќе]
 • Новости  | 19.12.2017 | Основен суд Скопје II

  СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА

  Основниот суд Скопје II Скопје, во периодот од 01.12.2017 година, заклучно со 18.12.2017 година, беше посетен од страна на студенти запишани на вториот циклус правни студии во академската 2017/18, на насоката за граѓанско материјално право и граѓанско процесно право, при Правниот факултет „Јустинијан Први“ - Скопје. [повеќе]

Сите вести

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_